EMMA

EMMA

European Mobile Media Association

EMMA – perustettu vuonna 2000 – on kasvanut valtavaksi autoäänentoistoharrastajien, huipputason autohifi-asiantuntijoiden ja sitoutuneiden yrittäjien yhteisöksi. Viime vuosina EMMAsta on tullut nopeasti kasvava yhteisö, jolla on jäseniä jo yli 40 maassa maailmanlaajuisesti.

EMMA on vuodesta 2002 ollut keskeinen autoäänentoistokisojen järjestäjä. Vuosittain EMMAn nimissä järjestetään yli 300 tapahtumaa, joissa kilpailee yli 20 000 autoa. EMMA on keskittynyt luomaan puolueettoman toimintaympäristön, jonka tarkoitus on lisätä kuluttajien tietoisuutta yksilöllisten autoäänentoistolaitteistoiden kiehtovasta maailmasta. Vaikka EMMAn toiminta on pääosin keskittynyt autoäänentoistokilpailuihin, EMMAn tapahtumat kuitenkin tarjoavat laitevalmistajille ja alan ammattilaisille mahdollisuuden mainostaa itseään ja tuotteitaan, sekä tehdä brändiään tunnetuksi. Yhteistyö Euroopan suurimpien messujen ja autonäyttelyiden kanssa on EMMAn tärkeimpiä kulmakiviä. Sponsorointi ja tuki ovat aina olleet yhteydessä tarkasti määriteltyihin projekteihin. EMMAn kilpailutoiminta perustuu osakilpailuihin omissa maissaan, loppukilpailu kussakin maassa, mistä eri luokkien voittajat pääsevät kansainvälisiin kilpailuihin. 

Suomen 2017 vuoden EMMA finaali pidettiin botniahallissa Westcoast Motor Show näyttelyn yhteydessä. Finaaliin osallistui yli 40 autoa.

Linkki EMMA Finland sivulle