logo
Palkintolista 2022

3 - 4. syyskuuta 2022

Botniahalli Mustasaari

USATuningClassicsBikes & SnowmobilesRacing
2022 vuoden Westcoast Motor Show on pidetty. Kiitämme näyttelykaluston omistajia, yhteistyökumppaneita, yleisöä sekä meille erittäin tärkeä talkoo porukkaa.
Näyttely on auki:
0 EUR
Sisäänpääsymaksu
Ilmainen
Pysäköinti

Pääsponsorit

RoyalVaasa.png
Visit_Vaasa_rgb.jpg
VTR.png
Blaklader.png

Sponsorit

Wasaline1.png
CarPower.png
Mattokeisari1.png
WasaSafe.png
EliteCars.png
Varteva.png
Grillo.png
Skinnars.png
RePaint.png
Westfix.png
Hartman.png
STG1.png
PlatinumMotors.png
Illyrians.png
Vaasan Ulkomainonta.png
CarKoivisto.png
VaasaFestival.png
MH-Color.png
KMarket.png
GTI Magazine.png

Näyttelystä

Westcoast Motor Show on pohjanmaan suurin harrasteajoneuvonäyttely, joka järjestetään Botniahallissa Mustasaaren kunnassa. Mustasaari on Vaasan kaupungin rajanaapuri, ja Botniahalliin on matkaa noin 7 km Vaasan keskustasta. Näyttely sopii kaiken ikäisille. Valikoimassa on USA-, Tuning-, Classic- ja Race-kalustoa. Nähtävillä on myös moottoripyöriä, moottorikelkkoja ja paljon muuta.

Suurin osa kalustosta on uniikkeja, täysin itse rakennettuja kaunottaria. Eli valikoima tulee olemaan jälleen kerran todella laaja määrän lähennellessä 300 kpl. Käytettävänä on lattia pinta-alaa n. 12.000 neliömetriä. Mukana on myös monia alan yrityksiä esittelemässä omia tuotteitaan ja palveluitaan.

2022 vuoden näyttely pidettiin Syyskuun 3 ja 4 päivä

2019_banner_14x.png

Järjestäjä

Tämän näyttelyn järjestäjänä toimii Vaasalainen ajoneuvo harrastajakerho nimeltään Westcoast Street Cruisers ry. Kerho on perustettu ja rekisteröity huhtikuussa 2014. Henkilöt kerhon takana eivät kuitenkaan ole ihan uusia harrastajia, koska kerhon ydinporukka, johon kuuluu reilut kymmenen henkilöä, on rakentanut autoja sekä moottoripyöriä, ollut kisatoiminnassa mukana ja järjestänyt alan tapahtumia aina 1970-luvulta lähtien.

Yhdessä on huikeat 250 vuotta kokemusta alalta.

Löydätte meidät täältä

Papinsaartentie 2, 65610 Mustasaari
Botnia halli sijaitsee valtatie 8 varrella Sepänkylän läheisyydessä. Etäisyys Vaasan keskustassa on n. 7 km. Näyttelyn aikana ilmainen pysäköinti Botnia hallilla. Meillä on myös erillinen pysäköintialue varattuna harrasteajoneuvoille pääsisäänkäynnin edessä.