logo
Pristagare 2022

3 - 4 september 2022

Botniahallen Korsholm

USATuningClassicsBikes & SnowmobilesRacing
Westcoast Motor Show 2022 är över. Vi tackar alla utställare, samarbetspartners, publik samt de för oss viktiga arbetare som ställde upp och jobbade under hela helgen för att göra denna utställning möjlig att genomföra.
Utställningen är öppen:
0 EUR
Inträdesavgift
Gratis
Parkering

Huvudsponsorer

Visit_Vaasa_rgb.jpg
RoyalVaasa.png
VTR.png
Blaklader.png

Sponsorer

Wasaline1.png
CarPower.png
Mattokeisari1.png
WasaSafe.png
EliteCars.png
Varteva.png
Grillo.png
Skinnars.png
RePaint.png
Westfix.png
Hartman.png
STG1.png
PlatinumMotors.png
Illyrians.png
Vaasan Ulkomainonta.png
CarKoivisto.png
VaasaFestival.png
MH-Color.png
KMarket.png
GTI Magazine.png

Vad är Westcoast Motor Show

Westcoast Motor Show är en stor utställning av motorfordon som arrangeras i Bottniahallen som ligger i Korsholms kommun. Korsholm är grannkommun med Vasa och Bottniahallen ligger bara cirka 7 kilometer norr om Vasa torg.

Utställningen riktar sig till alla åldersgrupper. Utbudet av bilar, motorcycklar, snöskotrar och mycket annat, är otroligt brett. Vi har närmare 300 fordon utställda i hallen. Golvytan vi utnyttjar är 12.000 kvadratmeter. Ett flertal företag brukar även finnas med och presentera sina produkter och tjänster.

En mängd av fordonen är ombyggda med bland annat fantastiska lackeringar. Många av dem kan närmast betraktas som konstverk och är även en fröjd för ögat åt en person som inte är intresserad av bilar och andra motorfordon.

2022 års Westcoast Motor Show hölls den 3-4 September 2022

2019_banner_14x.png

Arrangören

Utställningen arrangeras av en motorförening i Vasa som heter Westcoast Street Cruisers ry. Föreningen är grundad och registrerad i April 2014.

För personerna bakom klubben är dock inte bilhobbyn något nytt. Kärngruppen / styrelsen på tio personer har byggt bilar, motorcyklar, deltagit i motor racing team samt arrangerat utställningar och andra tillställningar runt motorer sedan slutet av 1970 talet.

Tillsammans har vi 250 års erfarenhet av motorhobbyn

Ni hittar oss här

Prostövägen 2, 65610 Korsholm
Botniahallen ligger vid riksväg 8 i närheten av Smedsby. Avståndet från Vasa centrum är ca 6 kilometer. Gratis parkering vid Botniahallen. Vi har ett parkeringsområde reserverat för hobbyfordon framför ingången.